landingspagina - 02.svg

3 experts bezorgen je inzichten over je merkimago.


De werkgeversvraag van 1 miljoen: hoe trek je het juiste talent aan? Straffer nog: hoe hou je je beste medewerkers aan boord? 

Duke & Grace nodigt drie experten uit met tonnen ervaring in employer branding. Elk vanuit een compleet ander perspectief. Verwacht inzichten en tips rond topics als sneller de gepaste medewerkers vinden, meer aanbevelingen krijgen en straffer intern engagement creëren.

Reserveer mijn plekje
Hannelore 1x1.jpg

Employer branding: 
zien en gezien worden

Hannelore Geldhof, EBC Studio Manager bij Jobat

Als krak in het vak geeft Hannelore een in-depth uitleg van begrippen als employer branding, employer marketing en recruitment marketing. Wat betekenen ze concreet en hoe kunnen ze elkaar versterken?

Ze licht toe hoe je via de Talent Drivers, een grootschalig onderzoek van Jobat rond mediagebruik, te weten komt waar je doelgroep zich precies bevindt en hoe je slim je employer brand promoot naar de buitenwereld.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Hannelore.

Pieter 1x1.jpg

Infrabel, van industrieel merk naar mensenmerk in 3 jaar

Pieter De Baets, Brand Director bij Duke & Grace.

Met oog op een stabiele instroom en hogere brand awareness investeert Infrabel sinds 2019 in haar employer brand. Pieter werkt als brand director al drie jaar met Infrabel aan deze missie. 

Aan de hand van de uitgewerkte concepten geeft hij een duidelijk beeld van hoe we dit aanvliegen en hoe we mekaar in dit partnership uitdagen en versterken.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Pieter.
 

Stefaan 1x1.jpg

Employer branding bij bedrijven met een hoge vs. lage brand awareness.

Stefaan Hatamian, Chief Human Resources Officer bij Urbantz.

Hoe hard verschilt employer branding bij een B2C-bedrijf, goed gekend bij consumenten en kandidaten, van een B2B-bedrijf met een lage brand awareness? 

Als huidige CHRO van de Brusselse scale-up Urbantz en voormalige hr-manager bij o.a. Henkel en Volvo Cars kent Stefaan als geen ander de verschillen én hoe je ermee omgaat. Hij vergelijkt de twee aanpakken vanuit diverse invalshoeken: middelen, soorten profielen en talent acquisition approach.

Bekijk hier het LinkedIn profiel van Stefaan.

Schrijf je snel in!

Dinsdag 15 november 
 

 • 16:00: Welkom met een drankje
   
 • 16:15: Hannelore Geldhof
   
 • 17:00: Pieter De Baets
   
 • 17:45: Stefaan Hatamian
   
 • Vanaf 18:30: Mix & mingle
   

Duke & Grace
Foreestelaan  1
9000 Gent

landingspagina - element.svg

Kan je er niet bij zijn op 15 november? 

Op onze website vind je heel wat informatie over Employer Branding. 

We hebben onder meer 5 kernvragen samengesteld waar je direct mee aan de slag kan om jouw employer brand scherp te stellen. 

Meer over employer branding