.NET developer Full-stack (Nederlands)

Bij Duke & Grace combineren we naadloos strategie, creativiteit en technologie. In die context zoeken we momenteel een full-stack .NET developer die ons team van ontwikkelaars wil versterken. Is .NET een kolfje naar jouw hand? Voel je de adrenaline door je lijf gieren telkens als je een website, app of interface lanceert? Dan ben jij vast diegene die wij zoeken!

Hoe ziet een werkdag eruit

Als .NET developer werk je op de meest uiteenlopende .NET projecten en bouw je webapps en websites op maat. Al doende verken je nieuwe sectoren (farma, bouw, NGO's, ...) en praat je dagelijks met nieuwe klanten. Jij vraagt het, wij maken het – echt waar.

Omdat we steeds een volledig geïntegreerd werk willen afleveren, betrekken we je ook in het grotere verhaal. Afhankelijk van het project word je in een vast projectteam geplaatst, waar je de handen in elkaar slaat met verschillende experten en je klanten verblijdt met producten van de hoogste kwaliteit. Meestal werk je samen met je collega's van de back-end en de front-end.

Je zult deel uitmaken van Build Studio, onze familie van getalenteerde ontwikkelaars op wie je op elk ogenblik kunt terugvallen.

Jouw vaardigheden

  • This is not your first rodeo. Je hebt al een aantal jaar ervaring met .NET (C#), OOP en MySQL.
  • HTML, CSS (Bootstrap) en TypeScripthebben geen geheimen voor jou.
  • Ervaring met een CMS-systeem (bij voorkeur Kentico) en kennis van React zijn een groot voordeel.
  • Je gaat zeer nauwkeurig te werk: je zet graag de puntjes op de i. Je gaat door tot het werkt.
  • Je bent ontzettend pragmatisch ingesteld: je voorziet oplossingen voor problemen waar zelfs nog geen sprake van is.
  • Last but not least: Je bent oprecht geïnteresseerd in technologie en je volgt het nieuws in jouw domein op de voet.

We zoeken iemand met de juiste vaardigheden en dezelfde waarden. Bij Duke & Grace gaat het menselijke voorop, we werken als een team, met de focus op groei. Ieder van ons heeft een unieke, sprankelende persoonlijkheid. We leren graag van elkaar en we zijn communicatief sterk. 

Op onze Careers-pagina kom je in een oogwenk alles over onze bedrijfscultuur en sollicitatieprocedure te weten – want transparantie vinden wij belangrijk.

“"Als .NET developer bij Duke & Grace krijg je de kans om verzorgde websites, apps en interfaces te bouwen. Wij streven ernaar de bezoeker de beste online ervaring te bezorgen – visueel en functioneel – en het marketingteam van de klant de beste 'online werkomgeving' te bieden. Zijn zij tevreden? Dan wij ook!"”

Jeroen Wallaeys

Head of Development

Over Duke & Grace

Je komt terecht in een full-service communicatiebureau dat creativiteit, strategie en technologie ademt en waar je omringd wordt door andere experten. Duke & Grace focust op het creëren van marketing- en communicatieoplossingen op maat voor Belgische kleppers, zoals Infino. Je zult nauw met deze klanten samenwerken om hun behoeften door en door te begrijpen. 

Je zult boven je dagelijkse bezigheden uitgroeien. Wij bieden de mogelijkheid tot peer coaching en gepersonaliseerde leertrajecten. Je zult dagelijks bijleren op de werkvloer en je krijgt de vrijheid om evenementen en congressen naar keuze bij te wonen.

En dat is lang niet alles:

  • Je komt elke dag met de glimlach naar je werk – blader maar even door onze social media.
  • Je krijgt een marktconform salaris, plus interessante extralegale voordelen (zoals maaltijdcheques, ecocheques, groep- en hospitalisatieverzekering, een gsm met abonnement, een Mac met een internetbundel, onbeperkte toegang tot water/koffie/thee/vers fruit en elk jaar kans op een loonbonus).
  • Je hebt flexibele uren en de mogelijkheid om van thuis uit te werken.
  • Je hebt zes vakantiedagen per jaar vrij te kiezen, overeenkomstig de wet betreffende arbeidsduurvermindering. Je werkt in een 39-urenweek.

Klinkt interessant? Waar wacht je nog op?

Apply

Browse computer
Feel free to share your resume or relevant files. Allowed filetypes: .png, .jpg, .gif, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx
Allowed upload size is 20 MB.

Back to top